Η διαφωνία που είχε η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega το βράδυ της Παρασκευής (3/3) με αφορμή όσα είπε ο δικηγόρος του σταθμάρχη Λάρισας ότι ο πελάτης του αναλαμβάνει «το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί» για την τραγωδία στα Τέμπη, απασχόλησε τα social media, αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Η εν λόγω διαφωνία δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της κατά τη διάρκεια του «Καλύτερα δε Γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής (5/3).
Η Ναταλία Γερμανού έστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Ράνια Τζίμα και είπε: «Η Ράνια Τζίμα είναι καλά; Την προσέχει κάποιος; Να στείλουμε ένα φιλί στη Ράνια. Γεια σου Ράνια Τζίμα, σου στέλνουμε την αγάπη μας, αγωνιστικούς χαιρετισμούς».
- Τα σχέδια εξαμήνου στο Υπουργικό, οι αγωνίες του Φεύγα για τα ομόφυλα και ο νέος... Πολάκης του Τσίπρα
- «Έζησα από κοντά τον καύσωνα στις Βρυξέλλες και έμοιαζε με επεισόδιο Black Mirror»
- Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε τραγουδιστή στη Βάρκιζα: Η αντίδρασή του μετά το δάγκωμα
- Τα πάνω κάτω στις παραγγελίες από Temu, Shein και πλατφόρμες εκτός ΕΕ: Οι αλλαγές και ο δασμός 3 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.