Μενού
asimina-hatziandreoy-2
Ασημίνα Χατζηανδρέου | NDP
  • Α-
  • Α+

«Γελάω, ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την δήλωση «βόμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί σε τουρκική εκπομπή. Ο παραγωγός του Survivor All Star μίλησε για την αποβολή της αθλήτριας από το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα επιβεβαιώνοντας όλα όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα ανέφερε ότι όντως σκόπευε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να τις συναντήσει εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν και να μιλήσει μαζί τους, αλλά τελικά ο φονικός σεισμός στην Τουρκία δεν του επέτρεψε να πάει τελικά εκεί. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η «βόμβα» ότι όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο, δεν βρέθηκαν ίχνη επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.

«Γελάω, ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Η Τσολάκη ξέρει, θα τα πει όλα. Της είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ειπωθούν αυτά που πρέπει και θα δικαιωθώ και αυτό έγινε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα», ήταν τα πρώτα λόγια της Ασημίνας.

«Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.