Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, εμφανίστηκε σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης, η οποία ασχολείται με το τουρκικό Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, επιβεβαιώνοντας όλα όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα ανέφερε ότι όντως σκόπευε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να τις συναντήσει εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν και να μιλήσει μαζί τους, αλλά τελικά ο φονικός σεισμός στην Τουρκία δεν του επέτρεψε να πάει τελικά εκεί. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η «βόμβα» ότι όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο, δεν βρέθηκαν ίχνη επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. 

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. 

Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την τέταρτη - πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα, όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Αυτά τα δύο κορίτσια μαζί, όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Από πλευράς τους οι Τούρκοι παρουσιαστές απάντησαν ότι αυτό δεν είναι επικοινωνία και τότε ο Τούρκος παραγωγός απάντησε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν. Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA