Μενού
karagkoynias
Τάκης Καραγκούνιας | Glomex - ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το «romance», όπως είναι και στα αγγλικά μία ακόμη έννοια του έρωτα, μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και της τραγουδίστριας, Ελευθερίας Ελευθερίου, στο Survivor All Star καλά... κρατεί παρά τις δεσμεύσεις από πλευράς Ελευθερίου. Ο μισθοφόρος φαίνεται πως δεν πτοείται παρά τα όσα ακούγονται για την επανασύνδεση της Ελευθερίου με τον Πρίαμο, με τον οποίο και είχε έναν έντονο καβγά με την άφιξή της στο νησί της Καραϊβικής και τα ρίχνει όλα για... όλα για να «ρίξει» τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα όσα έκανε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, ο Καραγκούνιας «πρόδωσε» για λίγο την ομάδα του για χάρη του έρωτα και έδωσε στην Ελευθερία ένα λουλούδι μετά και τον απαιτητικό αγώνα που είχε στο σημερινό αγώνισμα. Η κίνησή του, η οποία μπορεί να μεταφραστεί αλλιώς ως «κίνηση γυπαετού» δεν έμεινε απαρατήρητη, καθώς παρά τη σιωπηλή του κίνηση, η Ελευθερίου του απάντησε με ένα «θερμό» χαμόγελο και ένα ευχαριστώ.

Ανησυχία για τα κιλά του

Προτού κάνει ό,τι κάνει και δώσει ένα λουλούδι στην Ελευθερία, ο Τάκης μίλησε και για έναν προβληματισμό του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του ριάλιτι επιβίωσης. Ο προβληματισμός, φυσικά, σχετίζεται με τα κιλά του για τα οποία και ανησυχεί, καθώς του λείπει τροφή σε σχέση με όσα έτρωγε προηγουμένως. Σημείωσε ότι έχει αδυνατίσει περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει, για να μην του δημιουργήσει κάποιο μελλοντικό πρόβλημα.