Μενού
tsanaklidoy-koulieva
Τάνια Τσανακλίδου - Ταμίλα Κουλίεβα | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά και οι ρόλοι τους θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή». Η εκπομπή «Breakfast@Star» πρόβαλε σκηνή από τη σειρά στην οποία οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί, το οποίο αναμένεται να γίνει viral.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Τάνια Τσανακλίδου και Ταμίλα Κουλίεβα υποδύονται ένα ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί του. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από την συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ και στην επανένωση τους όταν τα ξαναβρίσκουν έρχεται η σκηνή με το φιλί στο στόμα.

«Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ, η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ «Ζωή», που ξεκινάει 7 Απριλίου» είπε η ρεπόρτερ.

Κουλίεβα: «Είμαι πολύ τυχερή που φίλησα αυτό το στόμα με αυτή τη φωνή»

Η νέα original σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή», με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Στην επίσημη πρώτη προβολή της παρουσία των ηθοποιών και δημοσιογράφων η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τη σκηνή την Τάνια Τσανακλίδου και το φιλί τους. Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της τυχερό που φίλησε αυτό το στόμα από όπου βγαίνει μια θεσπέσια φωνή.

«Ναι στη σειρά είμαι ζευγάρι με την Τάνια Τσανακλίδου. Θαυμάζω αυτή τη γυναίκα πάρα πολύ για τη θεσπέσια φωνή της, οπότε ήμουν πολύ τυχερή που φίλησα αυτό το στόμα από το οποίο βγαίνει αυτή η φωνή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.