Μενού
aris-soiledis
Αρης Σοϊλέδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τον καβγά που είχε πριν λίγες ημέρες - μέσω Twitter - με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και αφορούσε το τι γινόταν πέρσι στο Survivor όταν δεν έγραφαν οι κάμερες και απ’ ότι φαίνεται οι παίκτες… έτρωγαν. «Αυτό που έγινε είναι ακριβώς αυτό που είπα στο Twitter. Όταν θα λέω κάτι και κάποιος άλλος που έχω δει με τα μάτια μου, βγαίνει να πει ότι λέω ψέματα ή να με διαψεύσει… δε μου αρέσει ούτε ψέματα να λέω, ούτε να λέω ιστορίες από το μυαλό μου. Λέω πράγματα που έχω δει και έχω ζήσει», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής. 

«Αν δεν έχω άποψη, δε θα εκφέρω γνώμη. Δεν μπορεί να με διαψεύδει κάποιος, ο οποίος έχω δει με τα μάτια μου ότι έχει κάνει πράγματα. Είναι και στον άνθρωπο. Αν εγώ δω εσένα να τρως, και βγω να σε δώσω, πάει να πει ότι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Εγώ, όμως, δεν είπα ποτέ πράγματα που είδα, δεν έδωσα κανέναν. Είναι στο ύφος κάθε ανθρώπου το αν θα ρουφιανέψει. Εγώ αυτό δεν το είχα και δεν το έκανα», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA