Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision - 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας - και τραγούδησε το «My Number One» με το οποίο χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005.
Η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στο interval act του Β' Ημιτελικού της Eurovision 2024 που ήταν μέρος ενός special Sing-ALong performance, το οποίο ουσιαστικά καλούσε τους θεατές που βρίσκονταν στο στάδιο του Μάλμε, αλλά και εκείνους που παρακολουθούσαν το σόου από το σπίτι τους να τραγουδήσουν karaoke μαζί με τη «Number One» τραγουδίστρια της Ευρώπης.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου, όσοι θεατές συμμετείχαν στο karaoke εμφανίζονταν σε ένα video wall που βρισκόταν πίσω της.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η τραγουδίστρια αποθεώθηκε τόσο στο στάδιο όσο και στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν με τα πλέον κολακευτικά λόγια την εμφάνισή της, την οποία χαρακτήρισαν εμφάνιση νικήτριας.
Στο interval act συμμετείχαν ακόμα η Σερτάμπ Ερενέρ, η οποία είχε κερδίσει το 2003 με το «Every Way That I Can», εκπροσωπώντας την Τουρκία και η Σαρλότε Περέλι, η οποία είχε φέρει και τότε την πρωτιά στη Σουηδία με το τραγούδι Take Me To Heaven.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.