Μενού
Σάιμον Κινγκ - BBC
Σάιμον Κινγκ - BBC | @SimonOKing - Twitter
  • Α-
  • Α+

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στο κοινό ο Σάιμον Κινγκ, παρουσιαστής καιρού του BBC, ο οποίος παρουσίασε δύσπνοια κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης με αποτέλεσμα να δεχθεί μηνύματα από ακροατές που τον ρωτούσαν εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. 

Έτσι, ο Σάιμον Κινγκ θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες μέσω Twitter ότι χαίρει άκρας υγείας και εξήγησε ότι ο λόγος που είχε χάσει τη αναπνοή του ήταν επειδή είχε αργήσει να φτάσει στο στούντιο και ανέβηκε τρέχοντας τη σκάλα, όπως αναφέρει ο Guardian.

«Ευχαριστώ όσους με ρώτησαν αν ήμουν καλά μετά το δελτίο καιρού στο Radio 4 νωρίτερα. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ήταν φρικτό… Πραγματικά δεν μπορούσα να πάρω μια ανάσα. Ο χρόνος ήταν πολύ στενός αφού τελείωσα μια εμφάνιση στην τηλεόραση και έτσι αποφάσισα να ανέβω τρέχοντας τις σκάλες για το στούντιο του ραδιοφώνου… μεγάλο λάθος», έγραψε ο Σάιμον Κινγκ, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία της σκάλας. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Telegraph, δέχθηκε μηνύματα μέσα από τα οποία τον ρωτούσαν εάν είναι καλά ή εάν έπαθε κρίση άσθματος ή έμφραγμα με τον ίδιο να απαντάει πως απλά την «πάτησε» με τις σκάλες. 

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Κινγκ ήταν υπεύθυνος για την πρόγνωση του καιρού  BBC Breakfast το πρωί της Κυριακής στις 7.45 και μετά από 12 λεπτά έπρεπε να εμφανιστεί στο Radio 4. Ωστόσο, η τηλεοπτική του εμφάνιση καθυστέρησε υπερβολικά με αποτέλεσμα ο ίδιος να συνειδητοποιεί ότι είχε μόλις δύο λεπτά στη διάθεσή του για να ανέβει στο Radio 4. 

«Για να φτάσω εκεί και να μην το χάσω, αποφάσισα να ανέβω τρέχοντας τις σκάλες. Προφανώς, όταν έφτασα στο στούντιο του ραδιοφώνου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, σκέφτηκα αμέσως ότι ήταν μάλλον κακή ιδέα.

Με το Radio 4, αυτή είναι η διαθέσιμη ζώνη σου. Έτσι, ο παρουσιαστής μου έδωσε τον λόγο - όπως κάνει συνήθως - και ξεκίνησα. Ωστόσο, δεν μπορούσα να βρω την ανάσα μου. Αυτά τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα καθώς αρχίζεις να μιλάς. Δεν μπορούσα να βρω την αναπνοή μου με τίποτα. Απλώς γινόταν όλο και χειρότερο», εξήγησε ο ίδιος. 

Μάλιστα, εξήγησε ότι οι ακροατές του Radio 4 έχουν υψηλές απαιτήσεις και έχοντας αυτό στο μυαλό ο ίδιος πανικοβλήθηκε με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο η όλη κατάσταση. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA