Η Ευαγγελία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Eurovision που κέρδισε τη δεύτερη θέση με το τραγούδι «Vale», μίλησε για την εμπειρία της, ενώ εξομολογήθηκε ότι θα έστελνε ξανά τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό.
Η νεαρή τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν την απασχολούσε ποιος ήταν φαβορί, καθώς στόχος της ήταν να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή.
«Στενοχωρήθηκα. Λογικό και ανθρώπινο. Ήμουν τόσο κοντά και είμαι ευγνώμων για αυτό. Στον διαγωνισμό δεν με ενδιέφερε ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι, δεν έμπαινα καν στη διαδικασία να τα δω αυτά τα πράγματα. Εμένα ο μόνος μου σκοπός ήταν να παρουσιάσω ό,τι καλύτερο μπορούσα».
Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι θα δήλωσε ξανά συμμετοχή αν γινόταν και πάλι ελληνικός τελικός.
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Επεκτείνεται στα Στενά του Ορμούζ η επιχείρηση «Aspides»: Τα σενάρια που θέλουν την Αθήνα να στέλνει δύο πλοία
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.