Μενού
Σκηνή από το «House of the Dragon»
Σκηνή από το «House of the Dragon» | (Youtube/Max)
  • Α-
  • Α+

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» έρχεται και η HBO έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο τρέιλερ για τη συνέχεια του prequel του «Game of Thrones».

Το τρέιλερ δείχνει τον Daemon Targaryen να φοράει πανοπλία, ιππότες πάνω σε άλογα, στρατιώτες να καίγονται ζωντανοί και αρκετούς από το κύριο καστ να καβαλούν τους δράκους τους στη μάχη.

«Δεν υπάρχει πόλεμος τόσο μισητός για τους θεούς όσο ένας πόλεμος μεταξύ συγγενών» ακούγεται να λέει η πρωταγωνίστρια Rhaenyra. «Και κανένας πόλεμος τόσο αιματηρός όσο ένας πόλεμος μεταξύ δράκων» προσθέτει η Rhaenys Targaryen.

Επιστρέφουν οι Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, ανάμεσα σε άλλους, μαζί με νέα πρόσωπα που προστίθενται στο καστ.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Να σημειωθεί ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε ότι η 2η σεζόν του «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού του 2024.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η 1η σεζόν του «House of the Dragon» την παρακολούθησαν σχεδόν 10 εκατομμύρια θεατές σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη πρεμιέρα σειράς στην ιστορία του HBO, σύμφωνα με το Variety.

Δείτε το τρέιλερ του «House of the Dragon»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA