Μενού
Καλομοίρα και Γιώργος Λιανός στο I'm a Celebrity Get Me Out Of Here
Καλομοίρα και Γιώργος Λιανός στο I'm a Celebrity Get Me Out Of Here | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Με το αριστερό μπήκε ο Οκτώβρης για τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο υλικό που πήρε στα χέρια του και αυτό φυσικά, δεν έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό που επιλέχθηκε, δηλαδή την ομάδα των celebrity παικτών, αλλά με τις δοκιμασίες στο νέο fun ριάλιτι «I'm a Celebrity Get Me Out Of Here».

Οι αγωνιστικές πίστες, αλλά και οι τοποθεσίες τους θυμίζουν αρκετά έως πολύ το «Survivor» και αυτό ζητήθηκε να αλλάξει. Όσον αφορά στις τρομακτικές διαδικασίες, ζητήθηκε ήδη να μην έχουν καμία σχέση με το παλαιότερο «Black Out» που παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1, αλλά ούτε και με το πιο πρόσφατο «Total Black Out» που βγήκε από τη συχνότητα του Alpha με παρουσιαστή τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο και ατύχησε σε νούμερα τηλεθέασης.

Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ επενδύουν τα μέγιστα μετά την αποτυχία των «Πανθέων». Την ίδια στιγμή η πορεία του συγκεκριμένου ριάλιτι προφανώς και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον της συνεργασίας του καναλιού του Φαλήρου με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, όσον αφορά στα προγράμματα που θα λανσαριστούν στη συνέχεια.

Ενδεικτικό της στάσης αναμονής που τηρεί αυτή τη στιγμή ο ΣΚΑΪ είναι το γεγονός πως οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ούτε για το «Survivor» αν και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέψει στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν τον Γενάρη του 2024.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA