Μενού
Μαρία Αναστασοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη
Μαρία Αναστασοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη | NDP
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα υπάρχουν για τη συνέχεια της συνεργασίας της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στη βραδιά της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών είναι πλέον πιο κοντά στον ΣΚΑΪ με κάποιους να προεξοφλούν ήδη την επιστροφή της στο Νέο Φάληρο σε νέο τηλεοπτικό πόστο.

Το τελευταίο ραντεβού που είχε η Μαρία Αναστασοπούλου με στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έφερε για καμία από τις δύο πλευρές τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υπάρχει μεγάλη απόκλιση απόψεων σε μια σειρά από ζητήματα, όπως είναι το οικονομικό, το περιεχόμενο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο - για αυτό και αποκλειστικά μόνο για αυτό γίνεται η συζήτηση - και γενικότερα για τους όρους ανανέωσης του συμβολαίου της δημοσιογράφου για την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, θα υπάρξει ένα ακόμη ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς στην παρούσα φάση να αναμένεται αλλαγή των δεδομένων.

Η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου αφορά στην επιστροφή της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και συγκεκριμένα συμπαρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στο δίωρο 12:00 – 14:00 στη θέση του «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά που όλα δείχνουν πως μετακινείται στο Mega.

Το θέμα θα κλείσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. 

Σε αναμονή η Μπέττυ Μαγγίρα 

Διάσταση απόψεων υπάρχει και στη συνέχεια του «I Love Σου Kou» με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί τη συνέχιση της εκπομπής την επόμενη σεζόν, όχι όμως με το υφιστάμενο μοντέλο.

Το κανάλι επιθυμεί από την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου να έχει και ενότητα ενημέρωσης που θα προσδώσει infotainment χαρακτήρα στα χνάρια των «απέναντι» μαγκαζίνο της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, δηλαδή των «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», «Χαμογέλα Και Πάλι» και «Επί Τόπου».

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως είναι εξαιρετικά επιφυλακτική ως προς αυτή την αλλαγή. Άλλωστε μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει με επιτυχία καθαρόαιμες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εάν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν τη συνέχεια της συνεργασίας τους τότε είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν αλλαγές και σε επίπεδο συνεργατών.

Στην περίπτωση της Μπέττυς Μαγγίρα το επικρατέστερο σενάριο παραμένει η παραμονή της ηθοποιού και παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA