Μενού
giorgos-liagkas
Γιώργος Λιάγκας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία αποκάλυψη, χρόνια μετά το μοιραίο βράδυ του τροχαίου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του σοβαρού τροχαίου του παρουσιαστή, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε στους συνεργάτες του πως ήταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το μοιραίο βράδυ.

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Τα προβλήματα από αυτό το ατύχημα είναι πάρα πολλά. Γίνεται μια προσπάθεια. Έχουμε βελτίωση. Όμως όπως είναι γνωστό τα προβλήματα που είναι απόρροια κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων απαιτούν χρόνο και αγώνα. Έναν αγώνα που δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του. Τον βλέπω βελτιωμένο», ανέφερε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο του Tips by Markos

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.