Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη (18/10) στις 21:00 η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας.
Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ». Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες.
Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της. Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (18/10)
Η Γη της Ελιάς: Από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.