Μενού
Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος
Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής (5/10) αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης το πρωί της Πέμπτης (5/10) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά να σχολιάζουν τον μεγάλο αριθμό υποψηφίων με επικό τρόπο και μονάδα μέτρησης… το μέτρο.

«Είχα πει εγώ ότι φέτος το ψηφοδέλτιο της Αθήνας με τόσους υποψηφίους θα είναι Πάπυρος Larousse;», αναρωτήθηκε η Τζένη Μελιτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να ξεδιπλώνει ένα ψηφοδέλτιο και να τη ρωτάει: «Πόσο το κόβεις;».

«Ένα μέτρο. Είναι ένα μέτρο;», του απάντησε εκείνη. Τότε ο παρουσιαστής άπλωσε το ψηφοδέλτιο στο τραπέζι και μέτρησε με το μέτρο το συνολικό του μήκος.

«97 εκατοστά είναι. Στη Θεσσαλονίκη έχει 1 μέτρο», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ αναρωτήθηκε: «Η μάνα μου πώς θα πάει να ψηφίσει με ένα μέτρο ψηφοδέλτιο;». 

«Να πούμε ότι είναι με αλφαβητική σειρά για να βοηθήσουμε λίγο γιατί να το διαβάσει κάποιος όλο αυτό, δεν νομίζω. Μήπως να πάρω έναν χάρακα μαζί μου;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά.

«Θα ψάχνεις, θα ψάχνεις, θα ψάχνεις και μπορεί να το χάσεις το όνομα. Και θα λες ότι στους 30 πόντους αυτόν θα ψηφίσω. Εγώ ψηφίζω στους 22», απάντησε χιουμοριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ξέσπασαν γέλιο στο πλατό. 

«Α δηλαδή να σου λέει ο υποψήφιος: είμαι στο 67,5. Πώς θα το βάλω και μέσα στον φάκελο; Αυτό είναι τεράστιο!», σχολίασε η Τζένη Μελιτά.

«Κανονικά θα έπρεπε να είχαν ένα λάπτοπ, να κάνεις ένα scroll down και να τελειώνεις», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πηγαίνοντάς το, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα και προτείνοντας να υπήρχε λειτουργία «Search» βάσει του ονόματος υποψηφίου για διευκόλυνση των πολιτών κατά τη διαδικασία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA