Μενού
Από την ταινία «The Polar Express»
Από την ταινία «The Polar Express» | Instagram @this_is_the_polar_express
  • Α-
  • Α+

Με δύο ταινίες, μία κινουμένων σχεδίων και μία ρομαντική κομεντί, θα περάσουν το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων οι τηλεθεατές που θα επιλέξουν να δουν το πρόγραμμα του Star. 

Στις 9 το βράδυ την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στο Star θα προβληθεί η ταινία Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express). Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Πρόκειται για μία νεανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2004.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Άγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Πάντως ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξη του καλοκάγαθου παππούλη με τα άσπρα γένια, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι τάρανδοι και το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι, βέβαια, δεν δέχεται την επίσκεψη του έλκηθρου και των ταράνδων, αλλά ενός... τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο!

Παρέα με άλλους συνομήλικούς του, ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. Θα διασχίσουν βουνά, τοπία κατάλευκα από το χιόνι, πανύψηλες γέφυρες και θα απολαύσουν υπέροχη ζεστή σοκολάτα. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις αμφιβολίες του Μπίλι σε πίστη, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του... 

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Tom Hanks με τους Daryl Sabara, Nona Gaye, Jimmy Bennett και Eddie Deezen. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Δείτε το trailer για «Το Πολικό Εξπρές»

Το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί με μία άλλη ταινία, το Μια Βραδιά Στο Νότινγκ Χιλ (Notting Hill). Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 1999. Ένα μοιραίο παιχνίδι της τύχης και ο Γουίλιαμ Θάκερ, ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο κέντρο του Νότινγκ Χιλ, γνωρίζεται με τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό Αν Σκοτ.

Σύντομα, ένα φλογερό ειδύλλιο αναπτύσσεται ανάμεσά τους και η σχέση τους θα δοκιμαστεί από τον κοινωνικό περίγυρο του Γουίλιαμ, καθώς όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά έχει ο απλός αυτός βιβλιοπώλης με μια σταρ του σινεμά...

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Χιου Γκραντ, Χιου Μπόνβιλ, Ρις Ίφανς.

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Μίτσελ. Διάρκεια: 115΄.

Δείτε το trailer για «Μια Βραδιά Στο Νότινγκ Χιλ»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA