Μενού
The Chase: Το «Βουνό» Βασίλης Φασιάς
The Chase: Το «Βουνό» Βασίλης Φασιάς | Mega
  • Α-
  • Α+

Κάθε απόγευμα στο «The Chase» του Mega η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζει τις αναμετρήσεις ανάμεσα στους παίκτες και τους chasers με έναν εξ αυτών, τον Βασίλη Φασιά ή αλλιώς το «Βουνό» να έχει παραδεχτεί σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι όταν χάνει, τα βάζει με τον εαυτό του. Μόνο εάν έχει αναμετρηθεί με έναν άξιο αντίπαλο, δεν τον ενοχλεί να χάνει. 

Το ψευδώνυμο «Βουνό» του το πρότεινε η παραγωγή και του άρεσε αφού του θύμισε το ψευδώνυμο που του είχε βγάλει ο αδερφός του όταν ήταν παιδιά: «huge», δηλαδή τεράστιος. 

Ο Βασίλης Φασιάς γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ παντρεύτηκε το 2019. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός και ο ίδιος είναι στρατιωτικός γιατρός με βαθμό Ταγματάρχη στο Νοσοκομείο 251 της Αεροπορίας, με ειδικότητα παθολογίας. 

 

Έχει σπουδάσει Θεολογία, ενώ τώρα σπουδάζει στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Του αρέσει το θέατρο, το σινεμά και το διάβασμα και μάλιστα, έχει  συλλογή με περισσότερα από 5.000 βιβλία.

Και αν κάποιος αναρωτιέται κατά πόσο ο Βασίλης Φασιάς φέρεται και στην πραγματική του ζωή όπως στο πλατό του the Chase, η απάντηση έρχεται από τον ίδιο και είναι «όχι». «Είμαι χαβαλές και μου αρέσει να τρολάρω συγγενείς και φίλους», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA