Πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (11/4) στις 23.15 για το «First Dates», το οποίο επιστρέφει στο Star με τον δεύτερο κύκλο και παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.
Η ίδια δεν έχει κρύψει πως φέτος θέλει να παντρέψει ένα ζευγάρι, ενώ έχει αποκαλύψει πως θα δούμε και ζευγάρι διάσημων.
Σήμερα στο «Breakfast@Star» προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο στο οποίο παίρνουμε μια γεύση από το ραντεβού της Σοφίας με τον Παναγιώτη.
«Είμαι λίγο ιδιότροπη. Ξέρω σίγουρα τι θέλω. Δε θέλω φλυαρία, δε θέλω παρορμητισμό», του λέει αρχικά η Σοφία, ενώ στη συνέχεια τον ρωτάει: «Θα με ταΐσεις;».
«Αν το θες! Θα σε ταΐσω το γλυκό», της απαντά εκείνος. «Δε θέλω να με ρωτάς, θέλω να δω μέχρι πού μπορείς να φτάσεις», θα πει με τη σειρά της εκείνη και θα δούμε σήμερα στις 23.15 στην πρεμιέρα του «First Dates» αν το ραντεβού απογειώθηκε ή ναυάγησε.
Στο ίδιο αποκλειστικό απόσπασμα ακόμα παρακολουθούμε και έναν απολαυστικό διάλογο ανάμεσα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Τάσο, τον barman του First Dates.
- «Εσάς πώς σας φαινόταν ο δολοφόνος της κόρης σας;»
- «Κάψτε τα και φτύστε τα»: Η αδιανόητη εντολή σερβιτόρου σε απόδειξη που είδε καταλάθος μια τουρίστρια
- «Έβρασε» ο τόπος στους 41,8°C: Η ελληνική πόλη που κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία
- Κόντρα Κολυδά με Σταματάκη: «Δεν είσαι μετεωρολόγος - Με λάθος προγνώσεις υπό την ευθύνη σου, χάθηκαν ζωές»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.