Μενού
Κατερίνα Καραβάτου
Η on air συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της σήμερα (29/7) στον αέρα του «Καλοκαίρι παρέα» μετά την προβολή του Ρένου Χαραλαμπίδη στη Μαρία Αντωνά όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φροντίδα που έδωσε στους γονείς του το τελευταίο διάστημα της ζωής τους.  

«Εγώ το πρεσβεύω πάρα πολύ αυτό, δηλαδή σκεφτόμουν, πως αν δεν είχα πράξει κι εγώ το καθήκον μου, να κάνω ό,τι περνούσε από το χέρι μου, δυνατό ή αδύνατο για τους γονείς μου όταν αρρώστησαν σοβαρά και θα έφευγαν από τη ζωή, νομίζω ότι θα το κουβαλούσα μέσα μου για πάντα, ως το μεγαλύτερο βάρος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Από πλευράς της η Μαρία Αντωνά, η οποία έχασε πριν λίγο καιρό τη μητέρα της, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, λέγοντας:

«Επειδή το έχω κι εγώ αυτό μέσα στην ψυχή μου, κάποιες φορές έρχεσαι λίγο προ τετελεσμένων γεγονότων, έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που είναι μη αναστρέψιμη, οπότε εκεί, όταν δεν ξέρεις ότι μπορεί να είναι άρρωστος ο άνθρωπό σου, η μητέρα σου, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι».

«Νομίζω ότι όλοι εμείς αυτής της γενιάς το έχουμε πολύ μέσα μας, δεν ξέρω», πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου, εκφράζοντας την ελπίδα να μη χαθεί αυτό το στοιχείο στις επόμενες γενιές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...