Με τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που καταγγέλλονται ότι λαμβάνουν χώρα στις πληγείσες –από την κακοκαιρία Daniel– περιοχές ξέσπασε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Παναγιώτης Στάθης.
Όπως αναφέρεται, αυτά τα περιστατικά παρατηρούνται και καταγγέλλονται πως γίνονται στον Βόλο, με τους κατοίκους να αναφέρουν ότι τούς πωλούν σε υψηλές τιμές τις εξάδες με τα νερά. Ο δημοσιογράφος αντέδρασε με όσα άκουσε και σημείωσε χαρακτηριστικά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN: «5 ευρώ η εξάδα το νερό, ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι; Ξεφτίλες!»
«Ντροπή ρε παιδί μου. Μα για όνομα του Θεού» πρόσθεσε ο δημοσοιγράφος και παρουσιαστής, καταλήγοντας: «5 ευρώ η εξάδα το νερό; Όταν ο άλλος πνίγεται; Ρε, δεν ντρέπονται λιγάκι;»
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
- Αισιόδοξα νέα για τον Γιώργο Μυλωνάκη: Έλαβε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
- «15 τηλεόρασεις»: Οι εξωπραγματικές αμοιβές που έλαβε η Εθνική του '87
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.