Μενού
Νόρα Βαλσάμη
Νόρα Βαλσάμη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Νόρα Βαλσάμη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Σύρο, μίλησε στο «Πρωινό» για το σπίτι της στη Ραφήνα που σώθηκε από πλειστηριασμό χάρη στην παρέμβαση μεγάλης κινηματογραφικής εταιρείας, ενώ εξομολογήθηκε πως είναι σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Ήμασταν παρέα και το είπαμε και αμέσως σε δύο μέρες μου το έκαναν», είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός. 

«Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους. Είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση για το πώς τα βγάζει πέρα, η Νόρα Βαλσάμη δεν έκρυψε την αγανάκτησή της, λέγοντας στην εκπομπή ότι η σύνταξή της είναι πολύ μικρή και έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς λεφτά. 

«Σκ*τ* τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη, τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή τους, ντροπή, όλοι μου το λένε», είπε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA