Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο απ' το Metalfest 2001 της Ισπανίας όπου είχαν συνευρεθεί οι Muse με την κολεκτίβα των Slipknot, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες. Τα off-stage πλάνα, γνωστά στους κύκλους των οπαδών των Βρετανών rockers -όχι και τόσο στους φανατικούς Maggots των Αμερικανών, δείχνουν των drummer των Muse, Dominic Howard, να τρολάρει τον Corey Taylor φορώντας τη μάσκα του, ενώ στο βάθος ο Matt Bellamy ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Η ιστορία λέει πως ο Taylor είχε δώσει τη μάσκα σε μια όμορφη γυναίκα στο πλάι της σκηνής αλλά αυτή την χάρισε τελικά στον Bellamy. «Νομίζω πως ήθελε να την εντυπωσιάσει, ήταν μια κούκλα, αλλά αυτή ήθελε εμένα κι έτσι κατέληξε σε εμάς», θα πει ο Bellamy αργότερα. «Όταν την φόρεσε ο Dominic, νομίζω μπήκε μέσα του το πνεύμα των Slipknot γιατί άρχισε να ουρλιάζει και να τους μιμείται», συνεχίζει.

Διαβάστε ακόμη: Οι Slipknot στο Release Athens 2022!

Στο βίντεο, ο Dominic Howard δίνει ρεσιτάλ «τρολαρίσματος», αντιγράφοντας το show των Slipknot, τις κραυγές του Taylor αλλά και την συνήθεια που είχε εκείνη την εποχή να ζητάει απ' το κοινό να κάτσει κάτω ενώ παίζουν το Spit It Out.

Tην ευκαιρία να κάνει πλάκα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη το Release Athens (που φέρνει τους Slipknot στις 23/7), ζητώντας απ' τους διοργανωτές του Ejekt Festival (που με τη σειρά του έχει ανακοινώσει τους Muse στις 29/6) να βοηθήσουν να επιστραφεί η μάσκα στον ιδιοκτήτη της. Μένει να δούμε αν θα «αντιδράσει» το Ejekt στη χιουμοριστική πρόκληση.

To Reader.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του Release Athens 2022.

Κλείστε τα εισιτήριά σας για τους Slipknot εδώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA