Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σία Κοσιώνη βλέπει Eurovision και μάλιστα φέτος θα τη «δούμε» να τραγουδάει στη σκηνή του Pala Olimpico του Τορίνο. Για να είμαστε βέβαια ακριβείς, δε θα είναι η ίδια εκεί αλλά η σωσίας της. Ο λόγος για την Cornelia Jakobs, την τραγουδίστρια της Σουηδίας, με την οποία έχουν μια εκπληκτική ομοιότητα. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Τι δεν έδειξαν οι κάμερες από το σκηνικό της Ελλάδας πριν τραγουδήσει η Αμάντα Γεωργιάδη

Η τραγουδίστρια της σκανδιναβικής χώρας είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, με πολλούς να μιλούν ακόμη και για νίκη. Από το βράδυ της Πέμπτης (12/5) όταν και την είδαμε να ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision, αμέσως οι χρήστες του Twitter εντόπισαν την ομοιότητα με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

https://www.instagram.com/p/Cdfuo9CoWDS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σία Κοσιώνη αντιλήφθηκε ότι το όνομά της τρένταρε στο Twitter εξαιτίας αυτής της ομοιότητας και αποφάσισε να κάνει ένα χιουμοριστικό ποστ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. «Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», έγραψε η παρουσιάστρια, ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Cornelia Jakobs από τη Eurovision.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA