Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον μεγάλο τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη με το Die Together, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ερμηνεία, αλλά και τη σκηνική της παρουσία. Την τελευταία την έχει επιμεληθεί ο γνωστός σε όλους και έμπειρος στον διαγωνισμό της Eurovision, Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ έγιναν και κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε ακόμη: Το φιάσκο με τα Ψέματα στον Alpha και η τηλεθέαση της Eurovision

Οι καρέκλες στο σκηνικό «λιώνουν» και θα αλλάζουν χρώμα, οι σκιές που απεικονίζουν τις αναμνήσεις που έχει η Αμάντα Γεωργιάδη είναι τονισμένες στην τηλεσκηνοθεσία και υπάρχει εναλλαγή φωτισμού στα κοντινά πλάνα. Όλα πήγαν άψογα στην ημιτελικά και τώρα γίνονται οι τελευταίες διορθώσεις ενόψει τελικού.

https://www.tiktok.com/@willdhowells/video/7096286292484443398

Ωστόσο, για να προλάβει να στηθεί ολόκληρο το σκηνικό της Αμάντα, πρέπει οι άνθρωποι της Eurovision να είναι γρήγοροι. Για την ακρίβεια, απαιτούνται ακριβώς 40 δευτερόλεπτα, προκειμένου να στηθούν όλα στην εντέλεια και η τραγουδίστρια της Ελλάδας να πάρει θέση στο κέντρο της σκηνής.

Ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο βλέπουμε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες λίγο πριν ξεκινήσει το κομμάτι της Ελλάδας στον ημιτελικό, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και δείχνει ακριβώς πόσο συντονισμένες είναι οι κινήσεις που γίνονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA