Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξαφνικά, ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές της η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, καθώς ανέβαλλε την προγραμματισμένη συναυλία της στη Χίο, το Σάββατο 30 Ιουλίου. Τελικά, ο λόγος της αναβολής είναι ο κορονοϊός, με τη γνωστή αοιδό να το κάνει γνωστό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που νοσούν αυτό το διάστημα. Μάλιστα με την ανακοίνωση αυτή, αποκάλυψε παράλληλα τη νέα ημερομηνία για τη μεγάλη της συναυλία στο νησί του Αιγαίου.

«Το προσπαθήσαμε να μη συναντηθούμε με τον covid αλλά ήταν αναπόφευκτο. Είμαι θετική και εγώ οπότε θα πρέπει να μεταφέρουμε την συναυλία μας στη Χίο που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 30 του Ιούλη. Νέα ημερομηνία Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» και όλα εύχονταν στην ερμηνεύτρια περαστικά και να γίνει σύντομα καλά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA