Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Θεσσαλονίκη -και όχι μόνο- κινείται σε ρυθμούς ΛΕΞ. Τουλάχιστον 25.000 άτομα θα κατακλύσουν απόψε το Καυτανζόγλειο για να ακούσουν την πραγματικότητα που ντύνει τη μουσική του και να σπάσουν το ρεκόρ της Νέας Σμύρνης.  Η πανελλαδική ζήτηση για τη συναυλία του ΛΕΞ οδήγησε τους ιθύνοντες να ναυλώσουν πούλμαν σε Βορρά και Νότο.Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr στο στάδιο του Ηρακλή θα βρεθούν και άτομα που θα ταξιδέψουν ακόμη και από την Κύπρο.

«Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν στο ThessToday.gr οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment, ομάδα που έχει αναλάβει την διοργάνωση της μεταφοράς. Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυτανζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω».

Το event στη Νέα Σμύρνη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό της Θεσσαλονίκης

Υπεύθυνοι της διοργάνωσης εξηγούν στο ThessToday.gr ότι η παράσταση στο κοινό της «Νύμφης» του Θερμαϊκού δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη της Νέας Σμύρνης.  Και αυτό γιατί, στο Καυτανζόγλειο θα στηθούν -για πρώτη φορά- σκηνικά και πρότζεκτ που όμοιά τους δεν έχουν εμφανιστεί σε ραπ συναυλία. Σημειώνεται ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA