Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι και επίσημα ο τεχνικός που θα αναλάβει να οδηγήσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Ο Ελληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ που παραμένει στην ομάδα της Μόσχας παρά τη φυγή της πλειονότητας των ξένων μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία, θα παραμείνει και στη ρωσική ομάδα, καθώς η ελληνική ομοσπονδία ήρθε σε απευθείας συνεννόηση με τον ισχυρό άνδρα της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν.

Διαβάστε ακόμη: Ο θρυλικός Σάσα Βολκόφ πήρε το οπλοπολυβόλο του και πάει στον πόλεμο

Ο Ιτούδης αποτελούσε βασικό στόχο της νέας διοίκηση της ομοσπονδίας και όλες οι κινήσεις γίνονταν προς αυτή την κατεύθυνση, να αναλάβει δηλαδή εκείνος την Εθνική ομάδα στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται πως στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα «παράθυρα» της FIBA, βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Παράλληλα, ο εκ των άμεσων συνεργατών του Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ, Ανδρέας Πιστιόλης, αποχωρεί από την ομάδα με προορισμό την Τουρκία, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής στην Γαλατασαράι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA