Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπήρξε ο ίδιος του ένα... οπλοπολυβόλο! Οχι σαν αυτό που χρησιμοποιούν στον πόλεμο, αλλά ένα... όπλο στα χέρια κάθε προπονητή του, φορτώνοντας τα αντίπαλα καλάθια. Ο Ουκρανός πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Σάσα Βολκόφ, στα 57 του σήμερα, αποφάσισε να καταταγεί εθελοντικά στην υπεράσπιση της πατρίδας του και κατευθύνεται προς το μέτωπο του πολέμου που έχει εξαπολύσει η Ρωσία

Ο θρυλικός Σάσα Βολκόφ, τεράστια δόξα του σοβιετικού μπάσκετ, αλλά και πρώην παίκτης των δύο αθηναϊκών ομάδων, έγινε viral καθώς συγκλονίζει με ένα οπλοπολυβόλο ενώ υπερασπίζεται την χώρα του. Η εικόνα του σπουδαίου πρώην μπασκετμπολίστα σοκάρει, ενώ κρατάει στα χέρια του και ένα πολυβόλο.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Τζίτζι Χαντίντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κιμ Καρντάσιαν στέλνουν εκατομμύρια στη χώρα

Ο Βολκόφ έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς και αργότερα ήρθε στη χώρα μας αρχικά για τον Παναθηναϊκό (1994) και ένα χρόνο αργότερα φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού (1995).

Αυτός που έκανε την αποκάλυψη για τον Βολκόφ είναι ο παλιός παίκτης της Μπανταλόνα και θρύλος του ισπανικού μπάσκετ, Ζόρντι Βιγιακάμπα, ο οποίος ανέβασε μία παλιά κοινή φωτογραφία τους και μετά αυτή με τον στρατιώτη Βολκόφ. Και την υποσημείωση: «Τι φρίκη».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA