Μενού
  • Α-
  • Α+

Ετοιμος να επιστρέψει στα παρκέ, από το πόστο του προπονητή είναι ο Βασίλης Σπανούλης! Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ φέρεται να «έδωσε τα χέρια» με τους ανθρώπους του Περιστερίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Διαβάστε ακόμη: Μάντσεστερ Σίτι: Επίσημα «πολίτης» ο Ερλινγκ Χάαλαντ

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών δείχνουν πως έχουν ήδη καταλήξει σε «γάμο» και ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος προπονητής του Περιστερίου. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το επόμενο, μεγάλο βήμα στη σπουδαία του καριέρα. Ενα χρόνο μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ και λίγο μετά το πρώτο προπονητικό του εγχείρημα στα Next Generation της Euroleague, o Kill Bill θα καθίσει στην άκρη του πάγκου και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης έχει ήδη κάνει τη σχετική προεργασία, «σκανάροντας» την αγορά για διάφορους μεταγραφικούς στόχους. Ο 39χρονος παλαίμαχος θέλει να εμπιστευτεί παίκτες που γνωρίζει καλά και για αυτόν τον λόγο, το όνομα του Δημήτρη Αγραβάνη βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο «μπλοκάκι» του Έλληνα κόουτς. Ο αρχηγός του Προμηθέα Πάτρας φέρεται να είναι ο Νο.1 στόχος και γύρω από αυτόν επιθυμεί να χτίσει την ομάδα του για νέα σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA