Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ως και πέντε χρόνια βρίσκεται o πάουερ φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς, Μοντρέζλ Χάρελ, καθώς κατηγορείται για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Ο καλύτερος 6ος παίκτης του ΝΒΑ το 2020, συνελήφθη τον Μάιο έχοντας στην κατοχή του περίπου 1,5 κιλό μαριχουάνα!

Διαβάστε ακόμη: NBA Finals: Πήραν προβάδισμα οι Γουόριορς, 3-2 τους Σέλιτκς

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Μαΐου αλλά δημοσιοποιήθηκε σήμερα, όταν ο 28χρονος δέχθηκε σήμα να σταματήσει από την αστυνομία του Κεντάκι λόγω επικίνδυνης οδήγησης. Ωστόσο οι αστυνομικοί μύρισαν μαριχουάνα μέσα στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να γίνει έλεγχος που οδήγησε στην ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας μαριχουάνας σε σακουλάκια.

Πλέον ο άλλοτε φόργουορντ των Λέικερς και των Κλίπερς αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών και αν το δικαστήριο που θα γίνει στις 13 Ιουλίου τον κρίνει ένοχο για το συγκεκριμένο αδίκημα τότε κινδυνεύει με φυλάκιση ακόμη και πέντε χρόνια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA