Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ισπανική Βαλένθια και η σερβική Παρτίζαν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προκρίνονται -όπως όλα δείχνουν- ώστε να πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν, αντικαθιστώντας τις δύο ομάδες της Ρωσίας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που έχουν αποβληθεί από τη διοργάνωση έπειτα από τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Η ΑΕΚ ζητά την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των ομάδων της Basket League

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το διοικητικό συμβούλιο προτίθεται να δώσει wild cards στις δύο ομάδες που θα επιστρέψουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ. Η Βαλένθια φέτος τερμάτισε τρίτη στην Ισπανία αλλά αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, ενώ η Παρτίζαν αποχώρησε από τους τελικούς της σερβικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα και τερμάτισε δεύτερη στην Αδριατική Λίγκα.

Και οι δύο ομάδες, που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν για αρκετά χρόνια στην Euroleague, φέτος συμμετείχαν στο EuroCup με τη μεν Βαλένθια να φτάνει ως τα ημιτελικά και τη δε Παρτίζαν να αποκλείεται στους «16» από τη μετέπειτα φιναλίστ Μπούρσασπορ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA