Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνεται απόψε το Τουρνουά Ακρόπολις με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει (19/8, 21:00, ΕΡΤ1) την Τουρκία στο πιο δυνατό φιλικό της παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έμεινε εκτός 12άδας στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Γεωργία του Ηλία Ζούρου.

Διαβάστε ακόμη: Η Εθνική βρήκε ρυθμό και νίκησε τη Γεωργία με 80-67

Το τεστ απέναντι στους Τούρκους θα είναι και το τελευταίο για την Ελλάδα και ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σερβία (25/8, 21:00) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστο με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν ώστε να δει από κοντά την Εθνική που έχει δημιουργήσει προσδοκίες εν όψει του Ευρωμπάσκετ που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Δεν θα αγωνιστεί ούτε σε αυτό το φιλικό ο Γιώργος Παπαγιάννης, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια. Ο διεθνής σέντερ θα κάνει τη Δευτέρα (22/8) μαγνητική τομογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA