Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει αναφέρθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο πρώην μπασκετμπολίστας στην εθνική Ελλάδος αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκαλύπτοντας πως «θέλει ένα χρυσό με την εθνική». 

Διαβάστε ακόμη: Ελλάδα - Τσεχία: Πώς έγινε ο κακός δαίμονας της Εθνικής - Θαυμασμός των Τσέχων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Αισθάνθηκα ότι είχαν περισσότερες προσδοκίες για εμένα στο μπάσκετ. Ο κόσμος θεωρούσε ότι εγώ δεν δούλευα. Έχω δουλέψει πολύ, έχω βάλει τα κλάματα μέσα στο γήπεδο. Μου φαίνεται αστείο ότι ο Θεός με προίκισε και δεν έκανα τίποτα με το ταλέντο μου. Τα ΜΜΕ μιλούσαν σκληρά για μένα και ήμουν 17 χρονών. Θέλω να έρθουν μπροστά μου και να μου πουν ότι είχαν δίκιο» ανέφερε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

«Αντί για βοήθεια είχα μισό γήπεδο να με βρίζει και ήμουν 16 χρονών. Είχα ψυχολογικά θέματα και απέκτησα αγοραφοβία. Ήμουν ευτυχισμένος στο σπίτι. Πήγα στο σούπερ μάρκετ με το γιο μου και με “στόλισε” ένας Ολυμπιακός, επειδή τότε έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είχα ψυχαναγκασμό να βάζω πρώτα τη δεξιά κάλτσα. Μια φορά είχα κάνει το ανάποδο κι έφυγα από το γήπεδο», είπε και αποκάλυψε πως «εφτασα στο αμήν! Χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε κλινική στην Ελβετία με ψυχολόγο για να βρω τον εαυτό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.