Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας από τους κορυφαίους σέντερ του σερβικού μπάσκετ την προηγούμενη δεκαετία, που μάλιστα είχε περάσει από τα μέρη μας φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να αφήσει το μπάσκετ για να ζήσει το παιδικό του όνειρο. Να κάνει το απόλυτο road trip στις ΗΠΑ με μία ροκ μπάντα. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε πρόταση για να επιστρέψει φέτος στην Euroleague, αντ' αυτού όμως αφήνει τη φανέλα του στην άκρη και ετοιμάζεται για τη θρυλική διαδρομή Route 66, που συνδέει το Σικάγο με το Λος Αντζελες. 

Διαβάστε ακόμη: Eurobasket 2022: Το «θαύμα» της Ισπανίας - Κατέκτησε μετάλλιο σε όλες τις διοργανώσεις το καλοκαίρι

Σύμφωνα με το Basketnews ο κιθαρίστας Zika Jelic της σερβικής μπάντας YU Group, ανακοίνωσε πως ο άλλοτε διεθνής Σέρβος αθλητής θα είναι εκείνος που θα οδηγεί το βαν της μπάντας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! «Είχε μεγάλη επιθυμία να οδηγήσει ένα βαν, οπότε το όνειρό του θα εκπληρωθεί εν μέρει. Κάποιοι από εμάς θα οδηγούμε μοτοσικλέτες, αλλά όχι κάθε μέρα γιατί το ταξίδι είναι κουραστικό», είπε ο Jelic στο Nedeljnik.rs πριν από το ταξίδι.

Η Route 66 ή US Highway 66, ήταν ένας από τους αρχικούς αυτοκινητόδρομους στο σύστημα εθνικών οδών των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1926, με τις πινακίδες να τοποθετούνται το επόμενο έτος. Ο αυτοκινητόδρομος, ο οποίος έγινε ένας από τους πιο διάσημους δρόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκινούσε αρχικά από το Σικάγο, το Ιλινόις, μέσω του Μισούρι, του Κάνσας, της Οκλαχόμα, τουΤέξας, του Νέο Μεξικό και της Αριζόνα, πριν τερματίσει στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, καλύπτοντας συνολικά 3.940 χιλιόμετρα. Το US 66 χρησίμευσε ως κύρια οδική αρτηρία για όσους ταξίδευαν δυτικά, ειδικά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA