ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23/09/2022 08:26

Επιταγές βιβλίων: Από σήμερα η εξαργύρωσή τους - Οι πίνακες με τους οριστικούς δικαιούχους

Από σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2022 θα μπορούν οι δικαιούχοι των επιταγών βιβλίων να τις εξαργυρώνουν - Ηδη συμμετέχουν 598 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Επιταγές βιβλίων: Από σήμερα η εξαργύρωσή τους - Οι πίνακες με τους οριστικούς δικαιούχους
(πηγή: shutterstock)
Ανάγνωση:

Αρχίζει από σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η εξαργύρωση των επιταγών βιβλίων μέσα από το σχετικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου 2022. Συνολικά έχουν εκδοθεί 150.000 επιταγές αξίας 20 ευρώ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ, ενώ ήδη συμμετέχουν 598 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι.

Διαβάστε ακόμη: North Evia-Samos Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η φάση - 3.848 κάρτες για τους δικαιούχους

Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας και λοιπούς δημόσιους φορείς), με έκπτωση τουλάχιστον 10% σε όλα τα βιβλία (εκτός από τα ξενόγλωσσα).

Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα με τους δικαιούχους

Την ίδια στιγμή η ΔΥΠΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους βιβλιοπωλείων-εκδοτικών οίκων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις από τις 23.09.2022 έως και τις 31.10.2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΥΠΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ