Την ανιούσα παίρνει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, κι όσοι δεν έσπευσαν να το προμηθευτούν με χαμηλότερη τιμή τις προηγούμενες ημέρες, θα το αγοράσουν κατά τουλάχιστον 7 λεπτά ακριβότερο. Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασμάτογλου, αντιπρόεδρος του συνδέσμου πρατηριούχων κι εμπόρων καυσίμων μιλώντας στο Open. Ο κ. Ασμάτογλου τόνισε ότι σε αντίθεση με την βενζίνη που παρουσίασε μειώσεις, το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, λόγω της τιμής του αργού παρουσίασε αύξηση την τελευταία εβδομάδα, η οποία θα αποτυπωθεί στην αντλία από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά.
Το πετρέλαιο θέρμανσης κοστολογείται γύρω στο 1,30-1,35 ευρώ, ωστόσο, όπως είπε ο κ. Ασμάτογλου, η τιμή του θα ανέβει και θα ξεπεράσει το 1,40€.
- «Εσάς πώς σας φαινόταν ο δολοφόνος της κόρης σας;»
- «Κάψτε τα και φτύστε τα»: Η αδιανόητη εντολή σερβιτόρου σε απόδειξη που είδε καταλάθος μια τουρίστρια
- «Έβρασε» ο τόπος στους 41,8°C: Η ελληνική πόλη που κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία
- Κόντρα Κολυδά με Σταματάκη: «Δεν είσαι μετεωρολόγος - Με λάθος προγνώσεις υπό την ευθύνη σου, χάθηκαν ζωές»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.