Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου κάνουν πρεμιέρα οι χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα, που θα διαρκέσουν σχεδόν δύο μήνες καθώς θα ολοκληρωθούν στις 28 Φεβρουαρίου. Παράλληλα την πρώτη Κυριακή της περιόδου των εκπτώσεων, στις 15 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11:00 έως 20:00. 

«Ενημερώνουμε το αγοραστικό κοινό ότι από 9 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές #εκπτώσεις. Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό. Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες - μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΛΠΕ.

https://www.facebook.com/SELPE1975/posts/pfbid023ScWWxPcsAh3xYffWtqAqcCCgm9iZiGjmpm7mzQWpG3pzgoKqfNxkvg2XSXwnV3cl

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ήδη μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου, πολλά καταστήματα, είτε αλυσίδες έιτε μεμονωμένα, έχουν αρχίσει τις προσφορές, που θα κορυφωθούν κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων.