Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ΑΑΔΕ για τη φορολοταρία σε ό,τι αφορά τις αποδείξεις του Φεβρουαρίου, με έναν τυχερό λαχνό να κερδίζει 50.000 ευρώ, ενώ άλλοι πέντε (σ.σ. λαχνοί) 20.000.
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Φορολοταρία: Τα ποσά
Σημειώνεται πως τα ποσά που κερδίζουν κάθε μήνα οι φορολογούμενοι είναι τα εξής:
- ένας τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
- πέντε τυχεροί κερδίζουν από 20.000 ευρώ
- 50 τυχεροί κερδίζουν από 5.000 ευρώ
- 500 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ
Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Το χρηματικό έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου ενώ θα υπάρχουν και μικρότερες κληρώσεις για ποσά έως 1.000 ευρώ. Από τη μεγάλη ετήσια κλήρωση εξαιρούνται όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.
- Το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός
- Το κανάλι που διεκδικεί έντονα τη Σία Κοσιώνη - Και αυτός είναι ο ρόλος που θέλει να της δώσει
- Γιώργος Καρλαύτης: Η ζωή του και η τραγωδία που τον στιγμάτισε - Ο αθλητής που έφερε την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα
- Άδωνις για φερόμενη φωτογραφία με «άλλη» γυναίκα: «Δεν είμαι εγώ, είναι προϊόν AI»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.