Μενού
thessaloniki
Θεσσαλονίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ενόψει της λειτουργίας του μετρό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καταγράφεται έκρηξη των τιμών σε ακίνητα, που προορίζονται τόσο για επαγγελματική στέγη όσο και για κατοικίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα συμβόλαια εδώ και τρία χρόνια περιλαμβάνουν όρους για αναπροσαρμογή των μισθωμάτων προ και μετά τη λειτουργία του μετρό έως και 50%.

Μάλιστα, όσο πιο κοντά στη στάση του μετρό βρίσκεται το ακίνητο, τόσο ανεβαίνει το μίσθωμα.

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη τιμών στα ενοίκια

Όπως τονίζεται στη δημόσια τηλεόραση, κατάστημα 50 τετραγωνικών στην κάτω πλευρά της Εγνατίας πριν από 2 χρόνια είχε μίσθωμα 1.500 ευρώ, ενώ σήμερα φτάνει τις 2.000 ευρώ.

Μεγαλύτερη είναι η αύξηση στην πάνω πλευρά της οδού Εγνατίας όπου ένα κατάστημα ίδιων τετραγωνικών πριν από 2 χρόνια είχε μίσθωμα 800 ευρώ και σήμερα 1.500 ευρώ.

Στην οδό Δελφών, 50 τετραγωνικά κατάστημα νοικιαζόταν προς 600 ευρώ, ενώ σήμερα από 900 έως 1.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...