Για τα αποτελέσματα της φορολοταρίας του Οκτωβρίου μπορούν να ενημερωθούν από σήμερα (9/12) όσοι συμμετείχαν στην κλήρωση, μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.
Ένας υπερτυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 από 20.000 ευρώ και 500 φορολογούμενοι θα λάβουν 1.000 ευρώ.
Δείτε εδώ αν κερδίσατε
Σύμφωνα με την κοινή απόφαση, κάθε μήνα, η φορολοταρία θα κληρώνει και μετά θα πληρώνει 556 τυχερούς λαχνούς ως εξής:
- 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ
- 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ
- 50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ
- 500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώ
Φορολοταρία: Μεγάλη κλήρωση
Το τελευταίο δεκαήμερο κάθε χρονιάς θα κληρώνονται:
- 12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν 100.000 ευρώ έκαστος και
- Τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν 1.000 ευρώ, των οποίων το πλήθος προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έως τον Αύγουστο του εκάστοτε τρέχοντος έτους.
Κάθε μήνα, κάθε ευρώ δαπάνης που γίνεται με πλαστικό χρήμα (κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής) δίνουν ένα λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ.
- Το νέο κόμμα της Τζάκρη, οι πληρωμές στους αγρότες και η καχυποψία για την κεντρική επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ
- Σχοινάς για Γαρμπή: «Την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε καθόλου - Δεν μου έδινε σημασία»
- Νέα «αρπαγή» δημοσιογράφου του Open από τον ΑΝΤ1 και φήμες και για δεύτερη. Ποιος θα λέει «Καλημέρα Ελλάδα»
- Ο «σφαγέας των Τρικάλων» Σπύρος Σταρίδας και ένα αδικαιολόγητο – μαζικό έγκλημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.