Απώλειες κατέγραψε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τη φημισμένη Wall Street, όπου ο δείκτης S&P 500 υπέστη τη μεγαλύτερη ποσοστιαία υποχώρησή του σε μια συνεδρίαση εδώ και πάνω από δυο μήνες, στον απόηχο των δασμών που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ορισμένων απογοητευτικών στοιχείων για την αγορά εργασίας.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 542,40 μονάδων (–1,23%), στις 43.588,58 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 472,32 μονάδων (–2,24%), στις 20.650,13 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 101,38 μονάδων (–1,60%), στις 6.238,01 μονάδες.
- Ολονύχτια επιφυλακή για τη φωτιά στην Οινόη - Το σενάριο για την αρχική εστία και ο «καιρός» που δημιούργησε
- «Σε μένα αυτά κύριε υπουργέ δεν περνάνε»: Η απάντηση Ρόκκου στον Γεωργιάδη για το κράνος
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδελφός του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.