Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές που θυμίζουν βγαλμένες από ταινία έλαβαν χώρα στον Ποδηλατικό Δρόμο της Γαλλίας με τους ποδηλάτες να πέφτουν σαν ντόμινο, ο ένας πάνω στον άλλο, λόγω μιας γυναίκας που αποφάσισε να μπει στο δρόμο και να τραβήξει φωτογραφία. Η γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αρχές. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, η ανώτερη ποινή που προβλέπεται από τη γαλλική νομοθεσία γι’ αυτό το αδίκημα είναι ένας χρόνος φυλακή και χρηματικό πρόστιμο που αγγίζει τα 15.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Tour de France: Θεατής προκάλεσε μία επεισοδιακή καραμπόλα – Τραυματίστηκαν 21 αθλητές

Η γυναίκα που σκόρπισε τον πανικό στον διάσημο Tour de France, προκειμένου να ποζάρει χαμογελαστή στις κάμερες, προκάλεσε πρωτοφανή καραμπόλα με αρκετούς ποδηλάτες τραυματίες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους ποδηλάτες, ο Τζάσα Σάτερλιν, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα. Συνολικά η καραμπόλα καθυστέρησε 100 ποδηλάτες, κι όλα αυτά επειδή η απερίσκεπτη οπαδός του Tour de France ήθελε να δείξει την πινακίδα της για να τη δουν ο παππούς και η γιαγιά της στην τηλεόραση.

https://twitter.com/gwaihir_g/status/1409139887639601157?ref_src=twsrc^tfw

«Η θεατής που προκάλεσε το ατύχημα εγκατέλειψε το σημείο προτού φτάσουν εκείνοι ερευνητές. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την εντοπίσουμε. Φορούσε γυαλιά, μπλε τζιν παντελόνι, μια μπλούζα με ρίγες και ένα κίτρινο τζάκετ», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής χωροφυλακής στη Βρετάνη.

Για την ιστορία νικητής του πρώτου, άκρως επεισοδιακού, ετάπ του Tour de France αναδείχθηκε τελικά ο Ζουλιάν Αλαφιλίπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA