Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαμογελαστός και αισιόδοξος ο Κρίστιαν Ερικσεν έκανε την πρώτη ντου ανάρτηση στο instagram. Με μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο ο Δανός ποδοσφαιρστής που έκοψε την ανάσα σε όλο τον πλανήτη δείχνει να αναρρώνει, ενώ ευχαρίστησε όλους για τα μηνύματα στήριξης, φυλάσσοντας μια ξεχωριστή ευχή για τους συμπαίκτες του στην Εθνική που αγωνίζονται στο Euro 2020.

Διαβάστε επίσης: Εξιτήριο παίρνει ο Κρίστιαν Ερικσεν – Εντυπωσιάζουν τα γκράφιτι έξω από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές και καταπληκτικές ευχές και μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά -υπό τις συνθήκες. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τα αγόρια της ομάδας της Δανίας στους επόμενους αγώνες. Παίξτε για όλη τη Δανία» έγραψε ο Ερικσεν με τους ακόλουθούς να σπεύδουν να σχολιάσουν το μήνυμά του.

Η ανάρτηση του Έρικσεν συγκέντρωσε μέσα σε μία ώρα ένα εκατομμύριο likes και χιλιάδες μηνύματα και ευχές.

https://www.instagram.com/p/CQIbbREAXo5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ερικσεν στο 42ο λεπτό του πρώτου αγώνα της ομάδας του στο Euro 2020 κατέρρευσε με ανακοπή καρδιάς. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας, με τη χρήση απινιδωτή κατάφεραν γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή και να μεταφερθεί με φορείο στο νοσοκομείο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA