Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ήρωα τον Εμβιλά, ο οποίος σκόραρε στο 84', ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ επικρατώντας 1-0 στην 23η αγωνιστική της Super League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.  Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα, ωστόσο κατάφεραν και επικράτησαν 1-0 της Ένωσης. Ήρωας για την ομάδα του Μαρτίνς ήταν ο Γιάν Εμβιλά που σκόραρε στο 84ο λεπτό. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έφτασε τους 56 βαθμούς και διατήρησε στο +9 τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ παρέμεινε στη 3η θέση έχοντας 39 πόντους. 

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Η γκάφα του στο Instagram - Εκανε κατά λάθος live από τη σάουνα της βίλας του

Δύσκολη αλλά «καθαρή» νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του μαχητικού Ατρομήτου με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Χοσέ Κρέσπο με ωραία κεφαλιά στο 57'. 

Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα της Λαμίας με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, ανέβηκε ξανά στην 4η θέση (ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Με την «υπογραφή» του Φώτη Ιωαννίδη η νίκη των «πράσινων», με τον 21χρονο φορ να σημειώνει και τα δύο «πράσινα» γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε του ματς 3', 83').

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ έμεινε ο ΟΦΗ, μετά τη νίκη του επί του Βόλου με 2-1 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA