Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Ναβας, φιλοξενεί στο σπίτι του τριάντα πρόσφυγες από την Ουκρανία. Οπως αναφέρθηκε στον ισπανικό Τύπο και επιβεβαιώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ναβας και η συζυγός του αγόρασαν τριάντα κρεβάτια και διαμορφωσαν καταλλήλως την κινηματογραφική αίθουσα του σπιτιού τους ούτως ώστε να υποδεχθούν τους τριάντα Ουκρανούς πρόσφυγες. Αγόρασαν επίσης τρόφιμα και ρούχα.Την οργάνωση της μεταφοράς διεκπεραίωσε ισπανική οργάνωση Ευαγγελιστών, αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, επισημαίνοντας ότι ο Νάβας είναι θρήσκος.

Διαβάστε ακόμη: «Επεσε» η Μαριούπολη – Εκκληση για εκκένωση της πόλης από τον δήμαρχο

https://www.instagram.com/p/CbiZwaNMjd0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πόλεμος μαίνεται για περισσότερο από έναν μήνα στην Ουκρανία, προκαλώντας τεράστια προσφυγικά κύματα. Από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 15.051 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 4.731 ανήλικοι. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο (27/3/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 294 Ουκρανοί πρόσφυγες. Ο αριθμός των προσφύγων από την Ουκρανία αγγίζει σχεδόν τα 4 εκατ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA