Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγαλειώδης γκάφα έλαβε χώρα στο δελτίο ειδήσεων του BBC, καθώς στους τίτλους του δελτίου πέρασε η φράση «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια», κάτι που ανάγκασε την παρουσιάστρια να ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές on air προς τους φίλους της αγγλικής ομάδας. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προφανώς και δεν πέρασε στα... ψιλά για τους χρήστες των social media με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ατόπημα να εξελιχθεί στη viral είδηση της ημέρας!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τι συνέβη όμως; Οπως ανέφερε η παρουσιάστρια του BBC, η γκάφα προήλθε από έναν πρακτικάριο που μάθαινε να χειρίζεται το πληκτρολόγιο για τους τίτλους που κινούνται στο κάτω μέρος της οθόνης (γνωστοί και ως «σούπερ»), ο οποίος πάνω στη... δοκιμή έγραψε κατά λάθος την επίμαχη φράση. Η παρουσιάστρια ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τυχόν προσβλήθηκαν.

«Καθώς ήμασταν στην ενότητα των αθλητικών λίγο νωρίτερα, ενδέχεται να παρατηρήσατε κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο στις λεζάντες των ειδήσεων που περνάνε στο κάτω μέρος της οθόνης σας, σχετικά με ένα σχόλιο κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζω οι φίλοι της ομάδας να μην προσβλήθηκαν από αυτό. Να σας εξηγήσω τι συνέβη. Κάποιος ασκούμενος προσπαθούσε να μάθει να χειρίζεται το πληκτρολόγιο για τις λεζάντες και να προσθέτει κείμενο σε αυτές. Γι' αυτό και έγραφαν τυχαία πράγματα όχι με σοβαρό τρόπο, με αποτέλεσμα να περάσει το σχόλιο για τη Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, απολογούμαστε αν το είδατε και νιώσατε προσβεβλημένοι και αν είστε φίλοι της Γιουνάιτεντ ξεκαθαρίζουμε πως ήταν λάθος και πως δεν επρόκειτο ποτέ να εμφανιστεί κάτι τέτοιο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε μια δύσκολη σεζόν φέτος, τερματίζοντας έκτη του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς, οι οποίοι αποτελούν τη χαμηλότερη συγκομιδή στην εποχή της Premier League.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA