Μενού
  • Α-
  • Α+

Βόμβα στο αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς μία γυναίκα μέσω μηνυμάτων της στο Twitter κατονομάζει τον ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας που έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα αυτός είναι ο Γκανέζος αθλητής της Αρσεναλ Τόμας Παρτέι τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «κατά συρροή βιαστή» ενώ αναφέρει πως προχώρησε στις πράξεις λίγο πριν αλλάξει η σχετική νομοθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμη: Αγγλία: Διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Λονδίνο για βιασμό

Με μηνύματά της στο Twitter, η γυναίκα με το όνομα deffonotchaur στα social media, αποκάλυψε συνομιλίες που είχε σε άλλη εφαρμογή στις οποίες φαίνεται να του λέει πως η  συμπεριφορά του μπορεί να χαρακτηριστεί «σεξουαλική επίθεση», αφού προσπάθησε να βάλει το πέος στο στόμα της, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. «Δεν θα το αφήσω να με τρώει μέσα μου. Έχω 400 screenshots και συνομιλίες στις οποίες δείχνει ότι είναι ένοχος. Θα τα δημοσιεύσω γιατί δεν με νοιάζει τίποτα. Έχω ενημερώσει τους δικηγόρους μου, δεν με νοιάζουν οι απειλές, ούτε ότι πρέπει να δώσω πίσω τα χρήματα με τα οποία με πλήρωνε» αναφέρει μεταξύ άλλων, όπως και ότι: «Με βίασε, με άφησε στο κρεβάτι αναίσθητη και βγήκε στην Ίμπιζα για να παρτάρει. Γύρισε και γελούσε στο πρόσωπό μου, λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να του αρνηθώ. Δεν είπε ποτέ ότι λέω ψέματα» ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή στις συγκλονιστικές της αναρτήσεις».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA