Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ελπίζω να με σεβαστείτε. Είμαι γκέι»... Η ανάρτηση στον λογαριασμό του Ικερ Κασίγιας το μεσημέρι της Κυριακής έβαλε «φωτιά» στο Twitter με πολλούς να αναρωτιούνται αν αυτό το έγραψε όντως ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ή κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ικερ Κασίγιας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση με τη Σακίρα, μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ

Διαβάστε ακόμη: Euro 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στον όμιλο των προκριματικών

Η παραπάνω ανάρτηση κατέβηκε αργότερα την Κυριακή από τον λογαριασμό του Ικερ Κασίγιας. Ομως, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανε μια ανάρτηση, ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη: «Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα». Νωρίτερα ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ισπανίας, Κάρλες Πουγιόλ, με μία δόση χιούμορ σχολίασε την ανάρτηση του Κασίγιας, λέγοντας: «Ηρθε η ώρα να μιλήσεις για την ιστορία μας»... Πάντως, ο Ικερ Κασίγιας ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με τη δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία χώρισε το 2021.  

Είχε διαψεύσει τη σχέση του με τη Σακίρα ο Κασίγιας 

Αναμφίβολα η ανάρτηση του Ικερ Κασίγιας έχει προκαλέσει ερωτήματα... Και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κασίγιας δεν θα μείνει μόνο σε αυτή την απάντηση... Πάντως, πρόσφατα αρκετά ΜΜΕ χρέωσαν στον Ικερ Κασίγιας ότι έχει δεσμό με τη Μαρία Χοσέ Καμάτσο, που είναι η χήρα του τερματοφύλακα, Φρανσέσκ Αρνάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 46 του και στα συνέχεια του χρέωσαν σχέση με τη Σακίρα.  

Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας πριν από κάποιο διάστημα είχε ακολουθήσει στο Instagram πολλές γυναίκες και μία εξ αυτών ήταν η πρώην σύντροφος του Ζεράρ Πικέ. Αρκετός κόσμος σχολίασε αυτή την κίνηση, καθώς παρά την πολυετή γνωριμία τους, δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να προκύψει η φημολογία ότι υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Γι' αυτό τον λόγο, ο Κασίγιας έγραψε σε story του στο Instagram, «Απίστευτο, απίστευτο» και στη συνέχεια σημείωσε: «Πιάστε τη μύτη σας», θέλοντας έτσι να διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί και λέγονται για την προσωπική του ζωή.

Ο Ικερ Κασίγιας διέγραψε την ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη από όλους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι έπεσε θύμα χάκερ και ζήτησε συγγνώμη τόσο από όλους τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα όσο και από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA