Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου αναγραφόταν σε δήλωση ότι ο Ικερ Κασίγιας είναι ομοφυλόφιλος, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και από την ΛΟΑΚΙ κοινότητα, καθώς όπως είπε, άγνωστοι του χάκαραν τον λογαριασμό. Ετσι, η «φωτιά» που άναψε στα social μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter φαίνεται ότι σβήνει και ο βετεράνος Ισπανός τερματοφύλακας που διέπρεψε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, επιχειρεί να βγει από το επίκεντρο της δημοσιότητας που μέσα σε λίγες ώρες δημιούργησε ένα τεράστιο θέμα γύρω από την σεξουαλικότητά του. 

Διαβάστε ακόμη: Ικερ Κασίγιας: Του χρέωσαν σχέση με τη Σακίρα και εκείνος απάντησε δημόσια «είμαι gay» - Το σχόλιο του Πουγιόλ

«Χακαρισμένος λογαριασμός. Ευτυχώς όλα εντάξει. Συγγνώμη σε όλους τους followers μου. Και φυσικά, περισσότερα συγγνώμη από την LGTB κοινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη νέα του ανάρτηση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο βετεράνος Ισπανός κίπερ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα, φέρονταν να δήλωνε «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay, Καλή Κυριακή», προκαλώντας ερωτηματικά ως προς το αν ισχύει πράγματι η δήλωσή του ή αν πρόκειται περί αστείου.

Η παραπάνω ανάρτηση κατέβηκε αργότερα την Κυριακή από τον λογαριασμό του Ικερ Κασίγιας. Νωρίτερα ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ισπανίας, Κάρλες Πουγιόλ, με μία δόση χιούμορ σχολίασε την ανάρτηση του Κασίγιας, λέγοντας: «Ηρθε η ώρα να μιλήσεις για την ιστορία μας»... Πάντως, ο Ικερ Κασίγιας ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με τη δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία χώρισε το 2021.  

Είχε διαψεύσει τη σχέση του με τη Σακίρα ο Κασίγιας 

Αναμφίβολα η ανάρτηση του Ικερ Κασίγιας έχει προκαλέσει ερωτήματα... Και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κασίγιας δεν θα μείνει μόνο σε αυτή την απάντηση... Πάντως, πρόσφατα αρκετά ΜΜΕ χρέωσαν στον Ικερ Κασίγιας ότι έχει δεσμό με τη Μαρία Χοσέ Καμάτσο, που είναι η χήρα του τερματοφύλακα, Φρανσέσκ Αρνάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 46 του και στα συνέχεια του χρέωσαν σχέση με τη Σακίρα.  

Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας πριν από κάποιο διάστημα είχε ακολουθήσει στο Instagram πολλές γυναίκες και μία εξ αυτών ήταν η πρώην σύντροφος του Ζεράρ Πικέ. Αρκετός κόσμος σχολίασε αυτή την κίνηση, καθώς παρά την πολυετή γνωριμία τους, δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να προκύψει η φημολογία ότι υπάρχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Γι' αυτό τον λόγο, ο Κασίγιας έγραψε σε story του στο Instagram, «Απίστευτο, απίστευτο» και στη συνέχεια σημείωσε: «Πιάστε τη μύτη σας», θέλοντας έτσι να διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί και λέγονται για την προσωπική του ζωή.

Ο Ικερ Κασίγιας διέγραψε την ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη από όλους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι έπεσε θύμα χάκερ και ζήτησε συγγνώμη τόσο από όλους τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα όσο και από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA