Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις αλλά και στιγμές ανθρωπιάς τόσο εντός, όσο όμως και εκτός του γηπέδου. Στην αναμέτρηση μεταξύ της Αργεντινής και του Μεξικού, ένας πατέρας βοήθησε του τυφλό γιο του να παρακολουθήσει τον αγώνα, με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει και την αντίδραση του πιτσιρικά να είναι μοναδική. Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς ο μικρός φίλος της «Αλμπισελέστε» το πανηγύρισε με την ψυχή του. Στο εν λόγω βίντεο ο πατέρας φαίνεται πως χρησιμοποιεί έναν πίνακα σε σχήμα ποδοσφαιρικού γηπέδου, με «πιόνια» να εξυπηρετούν τον ρόλο των παικτών πάνω στα οποία ο πατέρας τοποθετεί τα δάχτυλα του μικρού, ακολουθώντας την κίνηση της μπάλας στο χορτάρι.

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Ενεργοποιεί «βόμβα» 200 εκατομμυρίων το χρόνο η Αλ Νασρ και τον κάνει «Σαουδάραβα»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να μην έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για περισσότερα από 60 λεπτά και την αγωνία να κορυφώνεται, στο 64ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ, προκαλώντας έκρηξη ενθουσιασμού ανάμεσα σε πατέρα και γιό. Αυτή η εξέλιξη, χάρισε μια αρκετά όμορφη εικόνα, αναδεικνύοντας πως όλοι μπορούν να απολαύσουν το ποδόσφαιρο και τα συναισθήματα που αυτό προκαλεί μέσα από τέτοιες έντονες στιγμές, παρά τα όποια εμπόδια μπορεί να υπάρχουν.

Για την Ιστορία, η Αργεντινή επικράτησε 2:0 των Μεξικανών και παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση στη νοκ - αουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Πολωνία απόψε Τετάρτη (30/11 21:00).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA